1.jpg picture by LIDDDNA

Miten dramaattinen otsikkokuva. ;O Tajusin vasta katellessani näitä tämän osan kuvia, että luvassa on aikamoisesti puhetta.......pöydän ääressä. Noh, pidettäköön tätä sitten sellaisena väliosana ennen seuraavia kunnon tapahtumia :P Kuten olette jo varmaan itse huomanneet, ja etusivullakin kerroin, Pandora ei ole varsinaisesti mikään kovin JÄNNITTÄVÄ tarina (tarkoitan sillä verta ja suolenpätkiä) :D Enemmän toiminnantäyteistä tarinankerrontaa on tulossa vasta uudessa legacyssäni! Kiitos kovasti kaikille ahkerille kommentoijille, teiltä saa hyvää palautettue ja kysymyksiä! :) Muistattehan, että vastaan teille aina etusivulle? Ja nyt jatketaan: eiku eiku! Kyllä sitä jännitystä hieman tässäkin on, tosin se on painottunu tuonne viimesiin osiin!

 

 

 

1-1.jpg picture by LIDDDNA

Talvi. Se masentava vuodenaika, jolloin on kylmää ja pimeää. Kaikki vaipuvat ikään kuin horrokseen, vetäytyvät kuoreensa ja syventyvät murheellissiin ajatuksiinsa. Kaupunki oli hiljentynyt.

2.jpg picture by LIDDDNA

Vain yksinäiset askeleet kaikuivat sen kaduilla, ne suuntasivat kohti lämmintä kotia, kohti turvallista piilopaikkaa...

3.jpg picture by LIDDDNA

Joanna Randol palasi töistä. Toisin kuin muita, häntä ei talvi saanut nujerrettua melankolisten sielujensa riviin. Päinvastoin naisen huulilla kareili pieni hymy, kun hän asteli lumen peittämillä, autioilla kaduilla.

4.jpg picture by LIDDDNA

Tänään hän ei kuitenkaan ollut yksin.

5.jpg picture by LIDDDNA

Pandora nojasi kotitalon edustalla aitaan, ja näytti odottaneen siinä jo tovin jotakin. Hänen sateenvarjonsa oli yltä päältä lumessa, ja nukke itse kovin kalpealta. Joanna lähestyi häntä reippaasti askeltaen.

6.jpg picture by LIDDDNA

"Päivää rouva Randol!" Pandora sirkutti iloisesti huomattuaan naapurinsa. Hän lopetti nojaamisen ja kääntyi sateenvarjonsa kanssa naiseen päin kuin odottaen hänen tulevan kanssaan sen alle. "Minä olen Pandora, meitä ei olekkaan taidettu esitellä?"

7.jpg picture by LIDDDNA

"Hei vain Pandora". Hauska tutustua. Nainen sanoi viileän rauhallisella, mutta ystävällisellä äänellä. "Mitä kummaa sinä täällä ulkona oikein seisot, etkö palellu?" Nukke pudisti päätään: "Ei tämä haittaa, saanpa vain opetuksen, ettei avaimia kannata unohtaa kotiin. Odotan tässä että David saapuisi koulusta ja avaisi oven."

8.jpg picture by LIDDDNA

"Älä nyt höpsöjä puhu." Joanna kauhistui. "Eihän kenenkään tarvitse rangaista itseään tuollaisesta vahingosta. Nyt tulet kanssani meille, olet varmasti aivan kylmissäsi."

9.jpg picture by LIDDDNA

"Voi saanko todella?" Pandora hihkaisi innoissaan ja Joanna nyökkäsi päätään myöntävästi. "Olet tervetullut käymään luonani ihan koska vain."

10.jpg picture by LIDDDNA

Tuntui hieman jännittävältä seurata vasta tavannutta naista hänen asuntoonsa. Pandora empi hetken ovella, kunnes päätti viimein vastata kohteliaasti Joannan tarjoamaan kutsuun.

11.jpg picture by LIDDDNA

"Vaaaaaaau! Sinulla on todella kaunis koti!" nukke ihasteli tullessaan naisen olohuoneeseen. "Kiitos." Joanna vastasi lyhyesti. "Tee olosi mukavaksi sillä aikaa, kun minä valmistan meille jotain syötävää."

12.jpg picture by LIDDDNA13.jpg picture by LIDDDNA

Hän jätti nuken istumaan olohuoneeseen, ja katosi itse keittiön puolelle kokkailemaan. "Toivottavasti pidät letuista!" nainen huikkasi tirisevän pannun lomasta. Pandora ei vastannut.

14.jpg picture by LIDDDNA

Hänen huomionsa oli täysin kiinnittynyt erääseen toiseen asiaan.

15.jpg picture by LIDDDNA16.jpg picture by LIDDDNA

Huoneen toistesta päästä häntä tuijotti herkeämättä suuri valko-harmaa kissa. Sen ilme ei ollut värähtänytkään sen jälkeen, kun Pandora oli istunut sohvalle ja katsahtanut siihen ensimmäisen kerran.

17.jpg picture by LIDDDNA

"Voisikohan sitä silittää?" Pandora mietti hetken aikaa ja päätti kokeilla onneaan. Hän ei ollut pienen elämänsä aikana ehtinyt koskettaa ensimmäistäkään eläintä. Paitsi Davidia. "Ääh, senkin hölmö! Ei David ole mikään eläin, vaikka aika uros onkin." nukke hihitti punastellen omille kuvitelmilleen.

18.jpg picture by LIDDDNA

Pandora lähestyi hitaasti kissaa askel askeleelta, kunnes viimein seisoi aivan sen nenän edessä. "Totuuden hetki." hän huokasi ja laskeutui kädellään kurottaen kohti kissan valkoista turkkia.

19.jpg picture by LIDDDNA

Toisin kuin nukke oli osannut odottaa, kissa suorastaan puski päänsä hänen kättään vasten ja alkoi kehräämään. Pandora oli otettu.

20.jpg picture by LIDDDNA

"Hei pikkuinen. Sinä taidat pitää minusta, eikö niin?"

21.jpg picture by LIDDDNA

"Se on kovin epätavanomaista." Joanna vastasi yllättäen tytön takana olevan pöydän luota ja sai tämän säpsähtämään.

22.jpg picture by LIDDDNA

"Yleensä Cloe ei anna kenenkään muun kuin minun koskettaa itseään."

23.jpg picture by LIDDDNA

Nainen asetteli vastatehdyt letut lautasille itseään ja Pandoraa varten, ja pyysi sitten tätä tulemaan pöytään. Nuken oli vaikea päästä pois Cloen luota, sillä se selvästi tahtoi olla rapsutettavana.

24.jpg picture by LIDDDNA

"Noh, mikä on tuomiosi?" Joanna kysyi hymyillen kun Pandora oli maistanut ensimmäisen haarukallisensa letuista. "Syötävää?"

25.jpg picture by LIDDDNA

"Nämäh......ovath.....erinomaishia." nukke yritti vastata suu täynnä ruokaa. Hän ei ollut eläissään syönyt mitään niin hyvää.

26.jpg picture by LIDDDNA

"Miten olet pärjännyt täällä? Onko ollut mukavaa?" Joanna jatkoi tenttaamistaan eikä vielä itse ollut koskenut ruokaansa.

27.jpg picture by LIDDDNA

"Ehh.....kiitos oikein hyvin. Kaikki ovat olleet todella ystävällisiä minua kohtaan." Pandora vastasi ja laski haarukan alas. "En voisi kuvitellakkaan parempaa paikkaa asua."

28.jpg picture by LIDDDNA

"Entä David? Viihdytkö hänen kanssaan? Onko hän ystävällinen sinulle?"

29.jpg picture by LIDDDNA

Pandora tunsi kuinka veri alkoi taas kohista hänen poskiinsa. "David....David on kerrassaan UPEA!"

30.jpg picture by LIDDDNA

Joannan kasvoilla kävi sekunnin sadasosan ajan pieni hymy. Hän kyllä tajusi mitä Pandora tarkoitti upealla. "No entäs sitten perheesi? Koska aiot palata sinne missä asut? Eikö heillä ole jo ikävä sinua?"

31.jpg picture by LIDDDNA

Nukke alkoi pyöritellä letunpalasia lautasellaan, ja muuttui hieman vaisummaksi: "Niin katsos kun...minä en oikeastaan tiedä mitään taustastani. Heräsin vain eräänä aamuna Davidin luota, eikä minulla ollut minkäänlaista muistikuvaa itsestäni saatikka menneisyydestäni. Minut oli ilmeisesti hylätty."

32.jpg picture by LIDDDNA

Naisenkin ilme vakavoitui. "Olen pahoillani Pandora. Mutta ethän voi tuomita ketään, kun et tiedä mitään menneisyydestäsi. Sinua on saatettu rakastaa hyvinkin paljon. Oletko ajatellut sitä?"

33.jpg picture by LIDDDNA

Pandoran vaikutti selvästi kireältä, ja hänen silmänsä siristyivät aivan viiruiksi: "Vai että olenko ajatellut sellaista?"

34.jpg picture by LIDDDNA

"Oletko itse ajatellut sellaista, että kuka hylkää sellaisen jota rakastaa? Sehän on täysin mahdoton yhtälö!"

35.jpg picture by LIDDDNA

Rouva Randol ei enää vastannut mitään. Hän ei tiennyt mitä olisi pitänyt vastata. "Olen pahoillani jos pahoitin mielesi jotenkin. Ajattelin vain, että onhan sekin mahdollisuus olemassa.."

36.jpg picture by LIDDDNA

"Niin, tiedän että yritit vain auttaa. Anteeksi että menetin malttini." Pandora pyysi häpeissään tarkkaillen tiiviisti lautasellaan olevia lettuja. "Ei minun olisi tuolla lailla pitänyt sanoa..." Joanna hyväksyi nuken pahoittelun ja tuli siinä samassa vilkaisseeksi ulos ikkunastaan.

37.jpg picture by LIDDDNA

"Pandora, luulen että joku taitaa odottaa sinua ulkona." hän vinkkasi nukelle ja osoitti Davidia.

38.jpg picture by LIDDDNA

"Todellakin." Pandora huudahti ja hyppäsi ylös tuolistaan. "Kiitos kovasti kaikesta, oli mukavaa rupatella hetken aikaa."

39.jpg picture by LIDDDNA

"Samoin, tule käymään toistekkin!"

40.jpg picture by LIDDDNA

Pandora puki hätäisesti ulkovaatteet päällensä ja juoki ulos Davidia vastaan. "David! Siinä sinä olet! Olenkin jo odottanut sinua. Unohdin avaimeni kotiin ja rouva Randol otti minut kotiinsa siksi aikaa."

41.jpg picture by LIDDDNA

"Vai olit sinä hänen luonaan, ihmettelinkin kun en nähnyt sinua enää kahvilassa kun koukkasin sen kautta. Meidänhän piti kävellä tänään yhdessä kotiin." David torui lempeästi, ja oli huojentunut Pandoran ollessa kunnossa. "Mennään nyt sitten, ennen kuin palellumme tänne."

42.jpg picture by LIDDDNA

XXXX

43.jpg picture by LIDDDNA

Pandora nousi ylös joka aamu ennen Davidia tehdäkseen heille aamiaista. Poika oli aivan ihmeissään, miten nukke oikein jaksoi tehdä sen. Hän itse tuskin pääsisi ylös sängystä niin varhain.

44.jpg picture by LIDDDNA

"Täällä sinä taas aherrat." hän naureskeli Pandoran väsätessä aamiaisleipiä kasaan. "Pieni kodin hengetär."

45.jpg picture by LIDDDNA

Pandora nyrpisti leikkimielisesti pojalle nenäänsä, ja käski tätä istuutumaan pöydän ääreen. "Ja palvelu toimii." David kommentoi kun nukke toi hänen eteensä herkullisesti höyryävän juustoleivän. "Tuotko vielä kupin kahvia ja tuoremehua?" Hän sai nukelta vihaisen mulkaisun: "Älä sentään liiaksi kokeile onneasi."

46.jpg picture by LIDDDNA

Istuttuaan itsekkin alas Pandora katsoi hieman vaivaantuneena leipää ahmivaa Davidia. Hänen mielessään liikkui eräs asia, jonka hän polttavasti tahtoi päästä kysymään pojalta. "David?" nukke kuiskasi hennolla äänellään ja sai pojan lopettamaan leivän kanssa vouhottamisen.

47.jpg picture by LIDDDNA

"Minä.....tuota.....ajattelin että....voisimmeko kenties tehdä tänään jotain yhdessä? Olet ollut taas niin paljon kouluasioidesi kimpussa ja minä töitteni, ettei yhteistä aikaa ole liiemmin ollut."

48.jpg picture by LIDDDNA

"Se käy oikein hyvin. Mitä sinulla oli mielessäsi?"

49.jpg picture by LIDDDNA

"No tuota.." Pandora jaaritteli ja hänen poskiinsa lehahti taas ruusunpunainen hehku. "Ajattelin, että voitaisiin vaikka kokeilla sitä sinun ehdottamaasi..ööö...oliko se nyt luistelua?"

50.jpg picture by LIDDDNA

"Selvä!" David vaikutti olevan täysin ehdotuksessa mukana. "Laitetaan tavarat vaan valmiiksi niin pääsemme nopeammin luistinradalle." Pojan alkaessa heti touhuamaan astioiden poislaiton kanssa, Pandora kääntyi kohti ikkunaa ja katsoi pihalle satavia lumihiutaleita. "Tänään. Tänään minä kerron hänelle."

XXXX

51.jpg picture by LIDDDNA

Jade oli turhaantunut. Hän oli kävellyt koko aamupäivän edestakaisin huonettaan ja koittanut miettiä tilannettaan.

52.jpg picture by LIDDDNA

"Siitä on niin kauan. Entä jos hän ei enää tahdokkaan lähteä ulos, minähän annoin hänelle viimeksi tavallaan pakit. Olisinko voinut tehdä jotain toisin? Soitanko hänelle nyt, vai enkö?"

53.jpg picture by LIDDDNA

"Mitä kauemmin tätä asiaa vatvon, sitä enemmän aikaa menee ennen kuin saan mitään aikaan. Nyt, Jade Straw. Nyt otat sen puhelimen kauniiseen käteesi ja soitat hänelle."

XXXX

54.jpg picture by LIDDDNA

David ja Pandora olivat pukeneet päällensä ja pakanneet kaikki tavarat retkeä varten." Eiköhän sitten lähdetä?" David huikkasi nukelle ja he kävelivät kohti eteistä.

55.jpg picture by LIDDDNA

Matka kuitenkin keskeytyi ennen kuin edes ehti alkaa, sillä Davidin puhelin pärähti soimaan. Nähtyään soittajan poika pyysi anteeksi Pandoralta: "Olen pahoillani, mutta minun on vastattava tähän."

56.jpg picture by LIDDDNA

"Haloo, David puhelimessa."

57.jpg picture by LIDDDNA

"Hei David"  kuului samettisen pehmeä ja viettelevä ääni luurin toisesta päästä. "En kai millään tavalla häiritse sinua?"

59.jpg picture by LIDDDNA

"Ajattelin vain soitella, että oletko harkinnut sitä ravintolatarjoustani? Se olisi voimassa tänä iltana. Mitä sanot?"

60.jpg picture by LIDDDNA

"Hienoa, nähdään siis muutaman tunnin kuluttua. Hei hei."

61.jpg picture by LIDDDNA

"Hei" David vastasi, sulki puhelimensa ja kääntyi odottavan Pandoran puoleen.

62.jpg picture by LIDDDNA

"Olen pahoillani, mutta luistelureissusta ei taidakkaan tulla tänään mitään. Sain yllättävän menon, mitä en voi millään perua. Käykö jos menemme huomenna?"

63.jpg picture by LIDDDNA

Pandoran ilme kertoi selvästi sen, että hän oli pettynyt äkilliseen suunnitelman muutokseen. Haluamatta kuitenkaan nurista Davidille asiasta hän suostui lähtemään luistelemaan vasta seuraavana päivänä. "Hienoa, kiitos paljon!" David sanoi helpottuneena. "Ja hankin sinulle Joacimin seuraksi täksi illaksi, voi olla että minulla menee myöhään."

64.jpg picture by LIDDDNA

"Joacim..." Pandora sihisi nimen hampaidensa välistä kuin se olisi ollut jotain vastenmielistä. "No ihan sama, tulkoon sitten jos se tekee sinun olostasi huojentuneen."

XXXX

65.jpg picture by LIDDDNA

Puolta tuntia myöhemmin ovikello soi, ja David riensi avaamaan. Hän ei voinut kertoa Pandoran kuullen Joacimille, miksi tämän piti saapua pitämään nukkea silmällä, joten hän käytti hyväkseen sen pienen hetken hakiessaan tämän sisälle. Joacim oli innoissaan kuullessaan pojan treffeistä, ja toisekseen siitä että saisi viettää koko illan Pandoran kanssa kahdestaan. "Lupaan tulla ennen aamuyötä kotiin." David vannoi. "Saat joko jäädä meille yöksi, tai lähteä sitten kun Pandora on nukahtanut."

66.jpg picture by LIDDDNA

Annettuaan ohjeet Joacimille poika kipaisi keittiöön katsomaan vielä miten Pandora pärjäsi. Nukke oli aloittanut illallisen valmistuksen, ja kattoi juuri pöytää kolmelle. "Kai sinä syöt kotona?" Pandora kysyi ja katsahti Davidiin päin. Tämän kurkkua alkoi kuivata. "Ömmm...en nyt kyllä millään taida ehtiä, olen pahoillani. Säilytä kumminkin minulle lautasellinen, se näyttää niin hyvältä. Syön sen sitten huomenna." Pandoran ilme näytti entistäkin happamammalta, kun hän korjasi ylimääräiset aterimet. David tunsi piston sydämessään joutuessaan valehtelemaan Pandoralle menostaan. Nyt ei vain tuntunut sopivalta kertoa siitä. Ei ainakaan vielä.

67.jpg picture by LIDDDNA

Vaihdettuaan vaatteet David soitti itselleen taksin. Hän laskeutui alas portaita musta puku päällään ja toivoi, että ilta Jaden kanssa onnistuisi tällä kertaa.

XXXX

68.jpg picture by LIDDDNA

Pandora tunsi olevansa helvetissä. Helvetissä, jossa kidutuksena käytettiin loputonta, itsekeskeistä puhetulvaa.

69.jpg picture by LIDDDNA

Hän ei millään saanut ruokarauhaa, vaikka kuinka yritti olla noteeraamatta Joacimin sanoja. Silti hänen korviinsa kantautui jatkuvasti sanonnat "minä ajattelin", "minä tein", "minä, minä, minä". Osasiko tuo poika puhuakkaan mistään muusta kuin itsestään ja naisseikkailuistaan.

70.jpg picture by LIDDDNA

Lopulta Pandora ei vain kestänyt kuunnella, ja hän käski Joacimia olemaan hiljaa: "Joacim, ole hiljaa. En ole alkuunkaan kiinnostunut kuulemaan sinun mahtavasta egostasi. Tuki siis suusi ja koita syödäkin välillä jotain."

71.jpg picture by LIDDDNA

Poikaa nuken kommentti näytti vain huvittavan: "Jaahah, toivottavasti Davidin ruokakeskustelut sujuvat hieman paremmin kuin meillä."

72.jpg picture by LIDDDNA

"Miten niin? Mitä sinä tarkoitat?" Pandora hämmästeli. Hänellä ei ollut aavistustakaan, minne David oli lähtenyt, joten Joacimin sanat olivat täysi mysteeri hänelle.

73.jpg picture by LIDDDNA

"Ai niin, eihän David kertonutkaan sinulle mitään." Joacim jatkoi ilkikurisesti hymyillen. Hän ilmeisesti nautti vallitsevasta tilanteesta.

74.jpg picture by LIDDDNA

"David, pikku ystäväiseni, on naisen kanssa treffeillä. Eikä ihan kenen tahansa naisen, vaan MAAILMAN KUUMIMMAN naisen kanssa. Eikä hän palaa ehkä yöksi kotiin."

75.jpg picture by LIDDDNA

Pandoran vatsassa muljahti jokin. Hän yritti esittää välimpitämätöntä Joacimin nähden, aivan kuin tämän sanat eivät olisi alkuunkaan hetkauttaneet häntä. Nukke yritti jatkaa syömistään normaalisti, mutta jostain syystä palojen nieleminen ei enää onnistunut. Häntä alkoi kuvottamaan. Kuvottamaan ajatus, että David vietti aikaansa sillä samaisella hetkellä toisen naisen kanssa. Eikä ollut edes kertonut siitä.

76.jpg picture by LIDDDNA

Pandora tiputti haarukkansa kolahtaen lautasta vasten ja nousi lähteäkseen.

77.jpg picture by LIDDDNA

"Olen pahoillani, minun ei ole enää nälkä." hän totesi Joacimille, joka oli hyvillään aikaansaamastaan reaktiosta.

78.jpg picture by LIDDDNA

"No mutta Pandora, mikä sinulle tuli?" hän kysyi vahingonilo äänessään paistaen ja yritti leikkiä huolestunutta. "Ei mikään." nukke vastasi tylysti ja asetti tuolinsa kunnolla. "Ole hyvä ja poistu, en tarvitse sinua enää täällä."

79.jpg picture by LIDDDNA

Hän juoksi pois keittiöstä omaan huoneeseen, ja rukoili pysyvänsä kasassa sinne asti. Ovi pamahti kiinni, ja asunnossa tuli hiirenhiljaista.

80.jpg picture by LIDDDNA

Joacim korjasi astiat pois pöydästä ja käveli Pandoran huoneen oven taakse. "Pandora? Pandora, älä itke hänen takiaan. Anna minun lohduttaa sinua."

81.jpg picture by LIDDDNA

"Sanoin jo sinulle: MENE POIS!" kuului kiukkuinen huudahdus huoneesta. Kaikista vähiten Pandora kaipasi nyt Joacimin läsnäoloa.

82.jpg picture by LIDDDNA

"En minä itke."

83.jpg picture by LIDDDNA

"En minä itke..."

XXXX

84.jpg picture by LIDDDNA

Jade odotti jo Davidia sovitussa paikassa, vaikka kello ei ollut vielä kuutta. Tyttö oli ilmeisesti niin innoissaan odottanut treffejä, ettei malttanut jäädä kotiin odottamaan oikeaa tapaamisaikaa.

85.jpg picture by LIDDDNA

Tyttö näytti pojan mielestä tyrmäävältä vaalean violetissa mekossaan.

86.jpg picture by LIDDDNA

"Jestas! En ollut tunnistaa sinua, näytät....näytät niin upealta!" David kehui. "Jätit minut todellakin sanattomaksi!"

87.jpg picture by LIDDDNA

"Voi kiitos David, olet niin kultainen." tyttö kiitti ja esitti imarreltua.

88.jpg picture by LIDDDNA

"Ajattelin olla todellinen herrasmies, ja varasin meille pöydän jo valmiiksi. Saanko pyytää sinua siirtymään kanssani ravintolan puolelle?" poika jatkoi ritarilliseen sävyyn ja sai Jaden kikattelemaan. "Sinä se olet ajatellut kaiken valmiiksi, olet oikea aarre!"

89.jpg picture by LIDDDNA90.jpg picture by LIDDDNA

Heidät ohjattiin ravintolan tunnelmalliseen nurkkapöytään, jonka pöydällä loisti kaksi kynttilää ja maljakko ruusuineen.

91.jpg picture by LIDDDNA

"Oih, täällä on NIIN romanttista!"Jade huokaisi teennäisesti ja katsahti Davidiin päin. "Tämä on kuin elokuvissa."

92.jpg picture by LIDDDNA

"Olisitpa nähnyt sen picnicin minkä viimeksi loihdin meitä varten, se se vasta satumainen olikin." David kehaisi pieni pettymyksen sävy puheessaan.

93.jpg picture by LIDDDNA

"David, olen edelleen todella pahoillani siitä etten viimeksi päässyt tulemaan. Mutta kun ne harjoitukset..."

94.jpg picture by LIDDDNA

"Tiedän tiedän... Mutta en minäkään ole ehtinyt kauheasti näkemään sinua koska..."

95.jpg picture by LIDDDNA

"Koska?" Jade jatkoi pojan lausetta kun tämä keskeytti miettiäkseen hetken sanojaan. "Koska asun erään tytön kanssa."

96.jpg picture by LIDDDNA

Sitten jän vetäisi syvään henkeä ja päätti kertoa tytölle kaiken. KAIKEN, vaikka menettäisikin sitten mahdollisuutensa olla tämän kanssa.

97.jpg picture by LIDDDNA

"Tarkoitatko tosiaan, että asut NUKEN kanssa?" Jade kysyi hämmästyneenä. "Elävän nuken?"

98.jpg picture by LIDDDNA

"Onko teillä suhde? Nukutko hänen kanssaan? Onko hän sellainen nukke?" Tytön suusta alkoi valua loputon liuta kysymyksiä joihin jokaiseen David vastasi kieltävästi. "No millainen teidän suhteenne sitten on, täysin ystäväpohjalla vai?"

99.jpg picture by LIDDDNA

"Eh...niin." David vastasi hieman epäröiden, sillä hän ei todellakaan itsekkään tiennyt. "Niin se on, kuinkas muutenkaan."

100.jpg picture by LIDDDNA

"Mutta ajatteleeko hän sinusta samalla lailla? Pelkkänä ystävänä?"

101.jpg picture by LIDDDNA

Sitä David ei tosiaankaan tiennyt. Hän ei ollut edes tullut ajatelleeksi sitä. Tai ehkä oli, muttei TAHTONUT ajatella sitä. Hän vaikeni, ja Jade huomasi pojan epäröinnin.

102.jpg picture by LIDDDNA

"Ei käy, tässä pelissä vain yksi voi olla voittaja, ja se olen minä." tyttö totesi itsekseen ja yritti keksiä kuinka saisi Davidin kokonaan itselleen.

103.jpg picture by LIDDDNA

"David, olen niin iloinen että kerroit minulle avoimesti tilanteestasi. Se pitää suhteemme avoimena."

104.jpg picture by LIDDDNA

"Haluan tukea sinua ja olla kanssasi. Ajatteletko samoin minusta?"

105.jpg picture by LIDDDNA

David mietti hetken ennen kuin nosti kätensä pöydälle Jaden käden päälle. "Minäkin haluan olla sinun kanssasi."

106.jpg picture by LIDDDNA107.jpg picture by LIDDDNA

"Niin David." Jade riemuitsi sisäisesti. "Sinä ja minä, eikä kukaan muu."

XXXX

108.jpg picture by LIDDDNA109.jpg picture by LIDDDNA

110.jpg picture by LIDDDNA

"David...."

111.jpg picture by LIDDDNA112.jpg picture by LIDDDNA

"Minä todella pidän sinusta..."

113.jpg picture by LIDDDNA114.jpg picture by LIDDDNA115.jpg picture by LIDDDNA

XXXX

116.jpg picture by LIDDDNA117.jpg picture by LIDDDNA118.jpg picture by LIDDDNA

Askeleet kaikuivat hiljaisessa talossa. David raotti Pandoran huoneen ovea.

119.jpg picture by LIDDDNA

"Pandora, oletko hereillä?"

120.jpg picture by LIDDDNA

Ei vastausta.

121.jpg picture by LIDDDNA

"Hyvä, en olisikaan tahtonut sinun olevan." Poika kuiskasi ja istuutui tuoliin. "Silloin olisin joutunut kertomaan sinulle heti kaiken, nyt saan sentään aikaa valmistautua."

122.jpg picture by LIDDDNA

"Kunpa vain tietäisit, miten vaikea päätös se oli."

123.jpg picture by LIDDDNA

"Ajatella, olin valita nuken oikean ihmisen sijaan. Ja sekin olisi ollut tietenkin vain yksipuolista, ethän sinä oikeasti tunne mitään. Toivon että osaat olla onnellinen puolestani."

124.jpg picture by LIDDDNA

Hän nousi ylös lähteäkseen nukkumaan. "Noh, hyvää yötä pikku ystäväiseni. Jutellaan asiasta sitten aamulla." Ovi sulkeutui, talossa tuli jälleen hiljaista.

125.jpg picture by LIDDDNA

Peiton alle kääriytyneen Pandoran silmästä tipahti yksi kyynel. Pettymyksen kyynel.

 

 

Muahahaa, kello on nyt 3 yöllä ja osa valmis. :D Voi olla että tekstikin on sitten sen mukaista, sanokaa jos on jotain kauheita kielivirheitä (huom. yhen sanan väärinkirjotus ei kuulu niihin ;D)